Misschien weet je al van jongs af aan hoe jouw grote dag er uit moet komen te zien, maar nu het eenmaal zo ver is en je je eigen huwelijk moet plannen schieten er honderden vragen door je hoofd, want hoe pak je dat aan? Wat is er mogelijk en wat niet? Wat zijn de trends en hoe kan je die op een creatieve manier toepassen waardoor jouw huwelijk net even anders is dan al die andere huwelijken, en hoe veel kost dat allemaal? Er komt zo veel op je af dat je niet meer weet waar je moet beginnen.

Geen paniek! Trouwen is allereerst een geweldig feestje voor jou, je partner en je vrienden en familie. En ja, er moet een hoop geregeld worden, maar daar kan REGELNICHTJES bij helpen! Net als héél veel andere weddingplanners biedt REGELNICHTJES verschillende pakketten aan om de organisatorische kant van jullie over te nemen of jullie daarbij te ondersteunen. Van het pakket REGELNICHTJES BRONS, bestaande uit een enkel adviesgesprek tot REGELNICHTJES GOUD, waarin REGELNICHTJES alle organisatie en planning op zich neemt. Kijk hier voor meer informatie over de verschillende pakketten.

REGELNICHTJES wil zich echter onderscheiden van de massa. REGELNICHTJES heeft namelijk een missie!

Wat kan je van REGELNICHTJES verwachten?

  • Een uitgebreid netwerk bestaande uit leveranciers die gedreven worden door een creatieve passie en de liefde voor hun vakmanschap. REGELNICHTJES is ervan overtuigd dat jong, lokaal talent veel te bieden heeft
  • REGELNICHTJES heeft een enorme drive om van jullie bruiloft een bijzonder evenement te maken dat echt om jullie draait
  • REGELNICHTJES staat voor originaliteit, creativiteit en net dat beetje anders dan anders. Jullie trouwdag wordt hierdoor een exclusieve dag waar jullie mooie herinneringen aan over houden en waarover de gasten nog lang zullen doorpraten
  • REGELNICHTJES heeft een grote aversie tegen het bewandelen van de gebruikelijke paden. Ieder bruidspaar is uniek, dus zou elk huwelijk ook uniek moeten zijn!

REGELNICHTJES is in te schakelen voor elk huwelijk. Van groot tot klein, van extravagant tot budget, wij regelen, jij trouwt!
De kosten verschillen per bruiloft en zijn afhankelijk van jullie wensen en de te leveren diensten.
Willen jullie weten wat REGELNICHTJES voor jullie kan betekenen en tegen welk tarief? Neem dan contact op via het contactformulier.