Ondertussen heeft REGELNICHTJES een flinke verzameling van gave decoratiematerialen verzameld. Denk aan Perzische lopers, lampionnen, vaasjes héél veel vaasjes, krijtborden, priklicht of lichtslingers, enveloppendozen, dekentjes tegen de kou, vlaggenlijnen, fakkels, etc. En al die spullen zijn te huur!

REGELNICHTJES denkt graag met jullie mee en geeft graag advies over de styling en aankleding van jullie droomhuwelijk. Van een stylingvoorstel op papier tot de complete aankleding van jullie huwelijk, alles is mogelijk. Heb je iets speciaals in gedachten en kun je dat niet terugvinden in de verhuurlijst van REGELNICHTJES? We gaan graag voor je aan de slag en maken met liefde de perfecte decoratie.

Hieronder een greep uit de collectie. De collectie wordt met grote regelmaat aangevuld en REGELNICHTJES probeert om van alle materialen zo snel mogelijk een duidelijke foto te maken. Wil je meer informatie over de verschillende artikelen? Download hieronder de verhuurlijst. Vul de lijst in en mail het vervolgens naar REGELNICHTJES. Je ontvangt zo snel mogelijk een offerte!

Download HIER de verhuurlijst

Je kan de spullen zelf komen halen in Amsterdam, maar bezorgen is ook mogelijk vanaf een besteding van €50,-. Bezorgkosten bedragen €0,50 per km. De prijzen zijn voor maximaal 3 dagen. Langer huren kan natuurlijk ook. Zie voor overige voorwaarden de verhuurlijst.