REGELNICHTJES heeft een groot netwerk bestaande uit lokale, creatieve en eerlijke leveranciers. Onze missie is om met mensen te werken die vanuit een passie en liefde voor het vakmanschap hun diensten aanbieden. Het creëren en onderhouden van dit netwerk kost veel tijd en energie, maar REGELNICHTJES deelt deze kennis graag met jullie.

Wanneer jullie als bruidspaar de organisatie voor het grootste gedeelte zelf in eigen hand willen houden, maar op zoek zijn naar de juiste leverancier of wanneer jullie problemen tegen komen m.b.t. de coördinaties of het vele werk dat de organisatie van een huwelijk met zich meebrengt, kunnen jullie bij REGELNICHTJES terecht voor een programma op maat.

REGELNICHTJES kan jullie bijvoorbeeld voorzien van een korte lijst met geschikte en betrouwbare leveranciers, die passen binnen het budget en de wensen van het bruidspaar. Denk aan de fotograaf, de catering, of de aankleding van het huwelijk. Vervolgens neemt REGELNICHTJES de coördinatie en de zakelijke onderhandeling met deze specifieke leveranciers over van het bruidspaar gedurende de hele organisatorische fase van de bruiloft. Zowel prijsonderhandelingen, het opstellen van contracten tot het controleren van de organisatie op de huwelijksdag zelf ligt in handen van REGELNICHTJES waardoor het bruidspaar wat meer rust gegund wordt om met de ‘leuke’ dingen bezig te zijn!

REGELNICHTJES kan alle gewenste leveranciers regelen. Van de Videograaf tot een grafisch ontwerper voor de uitnodigingen. Van een Nanny voor de kinderen tot aan de muzikale omlijsting van de ceremonie. Van een candybar tot aan een ambachtelijke sigarenlounge voor de heren.

Wil je weten wat REGELNICHTJES voor jullie kan betekenen en tegen welk tarief? Neem dan contact op via het contactformulier.

%d bloggers liken dit: