foto: Daphne van Groeningen

foto: Daphne van Groeningen

“Advies van REGELNICHTJES”

Ook wanneer jullie de organisatie van jullie bruiloft in eigen hand willen houden kan REGELNICHTJES misschien toch iets voor jullie betekenen.

Lopen jullie op een bepaald onderdeel in de organisatie vast? Missen jullie nog dat ene element dat jullie huwelijk helemaal compleet maakt? Of hebben jullie nog ideeën nodig voor de muziek, aankleding of catering?

Tijdens een adviesgesprek bespreekt REGELNICHTJES samen met jullie alles wat er bij de organisatie van het huwelijk komt kijken en adviseren we jullie waar nodig. Samen lopen we het draaiboek door en kijken we wat nog wat aandacht nodig heeft.

Ben je net ten huwelijk gevraagd en heb je advies nodig over hoe je in hemelsnaam moet beginnen aan de organisatie van zo’n evenement? Of trouwen jullie over twee weken en schieten jullie plots in de stress? In elk stadium van het voorbereidingsproces en voor elk onderdeel van de trouwdag kunnen jullie bij REGELNICHTJES terecht voor advies.

Een adviesgesprek duurt ongeveer 2 uur. Uiteraard ontvangen jullie achteraf een verslag van het gesprek met alle adviezen en tips op een rijtje.

Prijs:

REGELNICHTJES rekent 300 euro inclusief btw voor een intensief consultant (excl. reiskosten vanaf 20km). Het advies gesprek wordt vaak gecombineerd met de pakketten REGELNICHTJES ZILVER of REGELNICHTJES GOUD. Mochten jullie na het gesprek geïnteresseerd zijn in de overige diensten van REGELNICHTJES dan zullen de kosten van het adviesgesprek (gedeeltelijk) in korting gebracht worden.

Willen jullie weten wat REGELNICHTJES voor jullie kan betekenen of willen jullie een afspraak maken? Neem dan contact op via het contactformulier.

 

 

%d bloggers liken dit: