Ondertussen heeft REGELNICHTJES al vele huwelijken georganiseerd en veel bruidsparen bijgestaan op weg naar de mooiste dag van hun leven. Hieronder een greep uit al deze fantastische huwelijken. Kijk mee en geniet!

DAGMAR & NIELS

Waar: West Indisch Huis & Level Eleven

Pakket: REGELNICHTJES goud+ Styling

 

RUBEN & FLOORTJE

Waar: Mediamatic, Amsterdam

Pakket: REGELNICHTJES goud+ styling

 

KRISTEN & MARC

Waar: Kasteel Amerongen

Pakket: REGELNICHTJES zilver

Kristen & Marc over REGELNICHTJES: Hele goede ervaring met Nienke. Ze is flexibel en geeft goede suggesties voor onderdelen waar je zelf niet gelijk aan denkt. Het contact met Nienke is altijd erg prettig.

 

Wilma & Roland

Thema: “Mid Century met een vleugje Golden Eye”

Waar: Restaurant Stork, Amsterdam

Pakket: REGELNICHTJES goud

 

ANNEMIEK & KEVIN

Thema: “Romantisch met een vleugje nostalgie”

Waar: Museum ’t Dolhuys, Haarlem

Pakket: REGELNICHTJES zilver+ styling

Annemiek & Kevin over REGELNICHTJES: REGELNICHTJES heeft ons geholpen met het vinden van fantastische catering, fotografie, visagie en muziek. Zelf kwamen we er al scrollend op internet niet uit, maar Nienke wist precies de juiste personen voor ons! Zij bracht ons in contact en zorgde voor afstemming tussen de locatie en alle ingehuurde partijen. Dit ontzorgde ons enorm!! Daarnaast verzorgde zij ook de styling van de locatie (incl bloemen) en had ze de rol van ceremoniemeester. En dit deed ze FANTASTISCH!!! Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld. We hoefde op onze bruiloft nergens aan te denken en alleen maar te genieten. En de aankleding van de locatie was prachtig! Helemaal wat we voor ogen hadden: vintage, romantisch, veldbloemen… Wow. Zonder Nienke van REGELNICHTJES hadden we het niet zo kunnen ervaren en we zouden het zo weer doen!! Het liefst gaan we volgend jaar weer trouwen 🙂

 

MARIJKE & DICK

Thema: “A jazzy evening under the stars”

Waar: Huize Frankendael, Amsterdam

Pakket: REGELNICHTJES zilver

 

SANNE & PETER

Thema: “Boho Chic”

Terugblik: De eerste echt warme dag 2016 en de zon schijnt volop voor Sanne en Peter. In het Rijk van de Keizer staan alle bloemen in bloei en draait een vreemde vogel met een flamingo op zijn fiets lekkere deuntjes. Heerlijk eten en ontspannen gasten die samen met het bruidspaar met een goed glas Cava op de liefde toosten. En terwijl de mannen na een uitgebreid diner van een welverdiend sigaartje genieten kunnen de dames op persoonlijk consult bij de liefdes dokter voor Eerste Hulp bij Onbeschrijfelijke Emoties…

Pakket: REGELNICHTJES goud + styling

 

KATRIEN & MIKE

Thema: “Bourgondisch chic”

Terugblik: een zon overgoten dag in Amsterdam. Per boot worden de gasten naar de prachtige Schellingwouderkerk gebracht. Een intieme en persoonlijke ceremonie volgt en na het Ja-woord stapt het bruidspaar samen met de gasten aan boord richting een prachtige loft midden in hartje centrum van Amsterdam waar heerlijk gegeten wordt en de tevreden gasten samen met het bruidspaar met een goed glas champagne op de liefde toosten.

Pakket: REGELNICHTJES goud

Katrien & Mike over REGELNICHTJES: Nienke heeft ons vanaf het begin tot het eind erg goed begeleid en in minder dan 3 maanden tijd ons droomhuwelijk helpen organiseren. Van het vinden van de perfecte dinerlocatie tot het zingen tijdens de ceremonie: ze is van alle markten thuis. Ze voelde feilloos aan wat we wilden en waarvoor ze ons wel of niet moest raadplegen. De dag zelf was tot in de puntjes geregeld. Nienke onderhield goed contact met de leveranciers en kon met iedereen ‘schakelen’. Erg fijn om mee te werken!

 

SIMONE & PIETER

Thema: “A’dams Burlesque”

Terugblik: Een prachtige intieme ceremonie in de Duif. Een rondvaart door de grachten op de klanken van een accordeon. Een heerlijk Indisch buffet, rood pluche en een burlesque danseres in het Paleis van de Weemoed

 

 

SABRINE & WIEGER

Thema: “Fris, clean en romantisch”

Terugblik: Een intieme ceremonie te Huize Frankendael. Sharing lunch en borrel in Oudekerk aan de Amstel

Sabrine & Wieger over REGELNICHTJES: Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking met Regelnichtjes tijdens de voorbereiding van ons huwelijk, maar zeker ook tijdens onze prachtige huwelijksdag. Alles werd perfect begeleid en hebben ons nergens om hoeven bekommeren! Een aanrader!

Meer foto’s bekijken? Klik HIER

 

 

MARLEEN & REMO

Thema: “Colombia meets Italy”

Terugblik: Trouwen in de prachtige Engelse Kerk aan het Begijnhof te Amsterdam en vervolgens in de bakfiets naar Tobacco aan de Nes voor een spetterend Diner Dansant.

Marleen & Remo over REGELNICHTJES: Meestal denken mensen:”een weddingplanner?” Nienke bewijst oprecht de toegevoegde waarde van een weddingplanner. Ze heeft onze wensen snel begrepen, kwam met suggesties waar wij voorheen nooit aan hebben gedacht en handelt direct. Ze is bijzonder creatief, humoristisch, vlot en goed gebekt. Niet alleen de juiste persoon voor aan de onderhandelingstafel maar vooral de juiste persoon voor het managen van je trouwdag!

Meer foto’s bekijken? Klik HIER Of kijk op de site van fotograaf Daphne van Groeningen voor een uitgebreide slideshow!

 

 

LISA & NOUBAR

Thema: “De Leidsche Sleutel tot je Hart”

Wat: JA voor de wet in het Gemeentehuis van Sleutelstad Leiden en vervolgens op de scooter naar het bruidsdiner in Victor Russo’s Osteria om de hoek. Ceremonie in de Willibrordkerk in Oegstgeest. Receptie, diner en feest aan het water in de Volharding in Leiden.

Lisa & Noubar over REGELNICHTJES: Nienke is een enthousiaste en energieke vrouw die ons super heeft geholpen bij het organiseren van ons huwelijk. Wij hadden een goed gevoel vanaf het begin! Wij raden Nienke dan ook aan bij iedereen die zijn of haar huwelijk goed en zonder zorgen wilt (laten) regelen.

Meer foto’s bekijken? Klik HIER

 

 

SUSANNE & OLIVIER

Thema: “De grote KAAS-spelen” (gebaseerd op festival De Nachtspelen in de Westerliefde. Oud hollandse spelletjes, maar dan met kaas!)

Wat: Trouwen in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, een officiële KAAS-taart en daarna met de MINI naar Westerliefde voor het diner en het feest.

Susanne & Olivier over REGELNICHTJES: Onze trouwdag was super en ik heb van elke minuut kunnen genieten. Alles was perfect geregeld. Mede door de (creatieve) input van de regelnichtjes is het een fantastisch mooie bijzondere dag geworden. Nienke heeft goed naar onze wensen geluisterd en die op een originele en verrassende wijze die echt bij ons paste laten terugkomen op onze trouwdag. Super! Ik kan de Regelnichtjes dan ook zeker aanbevelen.

Meer foto’s bekijken? Klik HIER