Als je gaat trouwen komt er een hoop op je af. Het organiseren van een huwelijk is bijna te vergelijken met de organisatie van een evenement of festival. Het hoeft natuurlijk allemaal niet zo ingewikkeld te zijn, maar ook al trouw je op maandagochtend gratis in het Stadhuis, dan nog zijn er een hoop zaken die geregeld moeten worden. Denk aan de notaris, het regelen van een ambtenaar en misschien is het toch wel leuk om een fotograaf te regelen om later nog eens terug te kunnen kijken naar de foto’s. En misschien is het dan ook wel leuk om met je beste vrienden en familie te eten, of toch een feestje… En voor dat je het weet wordt je huwelijk steeds groter en groter.

Met REGELNICHTJES GOUD neemt REGELNICHTJES jullie alle zorgen uit handen.  Als weddingplanner begeleiden we jullie gedurende het hele voorbereidingstraject en gedurende de trouwdag zelf.

Misschien willen jullie je vrienden en familie niet belasten met de taak van ceremoniemeester en laten jullie dat liever over aan een professional zodat jullie lekker samen met je gasten kunnen genieten. Kijk dan of REGELNICHTJES ZILVER iets voor jullie is.

Heb je alleen advies nodig over wat de organisatie van een huwelijk inhoudt? Dan is REGELNICHTJES BRONS wellicht wat.

Voor de perfecte styling van jullie bruiloft kunnen jullie ook terecht bij REGELNICHTJES! Van festivalhuwelijk tot boerenbruiloft, van uitbundig tot klassiek, REGELNICHTJES denkt graag mee!

 

Wil je weten wat REGELNICHTJES voor jullie kan betekenen en tegen welk tarief? Neem dan contact op via het contactformulier.

%d bloggers liken dit: