Steeds meer mensen zoeken een manier om, vaak naast hun dagelijkse vaste baan, hun passie en unieke talent in te zetten in hun werk en leven. Mensen die een passie hebben voor koken en een eigen cateringbedrijfje beginnen of een bakfiets ombouwen tot BBQ en de lekkerste gerechten op een ludieke manier bereiden en presenteren Mensen die een passie hebben voor het maken van sieraden die een sieradenlijn beginnen. Unieke mensen die iets kunnen en echt vanuit een passie werken en niet als eerste doel hebben om er stinkend rijk van te worden (wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is).

“UNIEK is het MOTTO!”

Amsterdam en omgeving wemelt van talentvolle en originele kleine bedrijven en eerlijke, lokale ondernemers.

De ambitie van REGELNICHTJES is om deze mensen, al deze regelnichtjes en regelneefjes, die gedreven worden door een creatieve passie en de liefde voor hun vakmanschap samen te brengen en hun krachten te bundelen. Regelnichtjes kan dit netwerk aanboren om voor elk huwelijk de leukste en gaafste leveranciers te selecteren voor de beste prijs waardoor het huwelijk een uniek en origineel evenement kan worden.

En dat kan natuurlijk ook buiten Amsterdam. Regelnichtjes en regelneefjes zijn overal ter wereld te vinden!

REGELNICHTJES is altijd op zoek naar origineel talent en naar professionele en betrouwbare partners. Keuzevrijheid en transparantie zijn belangrijke aspecten van onze dienstverlening, daarom gaat REGELNICHTJES geen exclusieve partnerships aan, maar REGELNICHTJES neemt jullie dienstverlening wel graag mee in de keuze mogelijkheden. Herken jij jezelf in bovenstaande missie? En denk je dat je iets voor REGELNICHTJES kan betekenen of andersom, dat REGELNICHTJES iets voor jou kan betekenen? Stuur dan een berichtje via het contactformulier of naar info@regelnichtjes.nl.

 

 

 

%d bloggers liken dit: