Disclaimer
De op deze website getoonde informatie wordt door REGELNICHTJES met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. REGELNICHTJES verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door REGELNICHTJES worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

REGELNICHTJES aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. REGELNICHTJES aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van REGELNICHTJES opgenomen informatie.

Hoewel REGELNICHTJES alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is REGELNICHTJES niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door REGELNICHTJES worden onderhouden, zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel REGELNICHTJES uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door REGELNICHTJES worden onderhouden wordt afgewezen.

Privacy verklaring
REGELNICHTJES respecteert de privacy van haar bezoekers en zorgt dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Dit betekent dan ook dat wij uw persoonlijke gegevens niet verkopen of ter beschikking stellen aan commerciële derden.

Auteursrechten
Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van klanten en leveranciers van REGELNICHTJES, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van REGELNICHTJES is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: