STYLED SHOOT: “Urban Red with a touch of Gold”

Hoe leuk is het als je voor een love shoot gebruik mag maken van twee echte lovebirds. Volgend jaar gaat dit mooie stel voor ’t echie trouwen en ze laten nu alvast zien dat ze voor de camera net zo verliefd zijn als achter de schermen…

Restaurant Fifteen van Jamie Oliver

Deze Styled Shoot werd geschoten in het hippe restaurant Fifteen, opgericht door de enige echte Jamie Oliver. Helemaal fijn: dit restaurant is ook nog eens een officiële trouwlocatie. Als je geen zin hebt om tijdens je builoft van de ene locatie naar de andere te pendelen, dan ben je bij Fifteen op het juiste adres.

Graffiti & exotische planten

De stoere muur met graffiti kunstwerken dienden als uitgangspunt voor de mooie en eigentijdse styling van REGELNICHTJES. In plaats van fijne, lieve veldbloemen, heeft bloemist Bloemenweelde gekozen voor stoere en exotische planten en cactussen die perfect passen bij de urban uitstraling van Fifteen. Ook in de tafelversiering en in de backdrop komen exotische bladeren terug.

Cute and tough

De korte vintage bruidsjurk met kanten open rug komt van Marieke van Iektextiles. Make-up artist Beauty Bewust heeft door het gebruik van rode lippenstift, de look van de bride-to-be perfect gematcht met de rode graffiti muur. Het bruidskapsel, verzorgd door Strandkapper, is lief en stoer tegelijk. Aan de kade langs het IJ heeft de wind vaak vrij spel, maar dit kapsel is windproof!

Samen met het strak gesneden maatpak (met natuurlijk een rode das en een gave orchidee die bij het bruidsboeket past) van Gallery Tailors, trouwringen van Matthijs Hanck Sieraden, een heerlijke bruidstaart van Cake and Cooky en de originele ontwerpen voor de trouwkaarten en het menu van Plan M, kon fotografe Silviya alles prachtig in beeld brengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: