TROTS!

REGELNICHTJES is ondertussen alweer bijna 2 jaar druk bezig om bruidsparen to be te helpen bij de organisatie van wat toch wel de mooiste dag in hun leven moet worden. En wat een feestje is het elke keer weer om samen naar deze speciale dag toe te werken en er daadwerkelijk ‘de mooiste dag ever’ van te maken!

En dat REGELNICHTJES dan stiekem best een beetje trots is en ontroerd raakt wanneer een bruidspaar zo’n prachtige review op de trouwsite The Perfect Wedding achterlaat, en dat graag wil delen, spreekt denk ik wel voor zich…

Dat er nog maar vele prachtige bruiloften mogen volgen!

 

ANNEMIEK & KEVIN

Wanneer: 3 juni 2016

Thema: “Romantisch met een vleugje nostalgie”

Waar: Museum ‘t Dolhuys, Haarlem

Pakket: REGELNICHTJES ZILVER + STYLING

Annemiek & Kevin over REGELNICHTJES: REGELNICHTJES heeft ons geholpen met het vinden van fantastische catering, fotografie, visagie en muziek. Zelf kwamen we er al scrollend op internet niet uit, maar Nienke wist precies de juiste personen voor ons! Zij bracht ons in contact en zorgde voor afstemming tussen de locatie en alle ingehuurde partijen. Dit ontzorgde ons enorm!! Daarnaast verzorgde zij ook de styling van de locatie (incl bloemen) en had ze de rol van ceremoniemeester. En dit deed ze FANTASTISCH!!! Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld. We hoefde op onze bruiloft nergens aan te denken en alleen maar te genieten. En de aankleding van de locatie was prachtig! Helemaal wat we voor ogen hadden: vintage, romantisch, veldbloemen… Wow. Zonder Nienke van REGELNICHTJES hadden we het niet zo kunnen ervaren en we zouden het zo weer doen!! Het liefst gaan we volgend jaar weer trouwen:-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: