REGELNICHTJES ft. IL DUO

Afgelopen zaterdag was niet alleen het eerste (en fantastische! Foto’s volgen!) huwelijk van 2016 voor REGELNICHTJES, het was ook het eerste huwelijk waar weddingplanner Nienke naast het draaiboek ook een muziekstandaard mocht meenemen!

Als zangeres van jazz duo Il Duo treedt Nienke regelmatig op tijdens huwelijksceremonies en recepties, maar nog nooit eerder zong ze bij een ceremonie van een bruidspaar waarbij ze zelf als weddingplanner betrokken is. Deze combinatie smaakt naar meer! Of het de zingende weddingplanner, of de georganiseerde zangeres wordt is nog een discussiepuntje…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: