Let the Fall be with you!

Het stormt, het regent en het giet… Jawel, het is herfst in Nederland. De dagen worden korter en kouder en de bladeren kleuren van groen, geel naar rood en dat klinkt voor veel bruidsparen nou niet als de ideale trouwomstandigheden. REGELNICHTJES denkt daar echter héél anders over!

REGELNICHTJES houdt van de herfst. Hoe mooi is een rood getint bladerdek als achtergrond voor je trouwfoto’s! En welke bruid wil nou niet de handen warmen aan een knisperend vuurtje of in een lekker warme (en stylish verantwoorde) mof van (nep)bont?

REGELNICHTJES heeft de leukste tips en ideeën voor trouwen in de herfst op een rijtje gezet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: