Er was eens…

Elk sprookjeshuwelijk verdient zijn eigen sprookjesboom!

Droom maar even mee: Het is een prachtige, zwoele dag. Een koel briesje laat gekleurde linten en bloemenslingers speels opwaaien op de maat van krakend, jazzy vinyl. Of de avond valt langzaam in en tussen de bladeren van de grote eikenboom verschijnen plots duizend kleine lichtjes die de tuin in een magische droomwereld omtoveren…

Alle gekheid op een stokje, met een beetje creativiteit en moeite kan elke boom in de tuin of in het park waar jullie gaan trouwen een prachtig centerpiece vormen tijdens jullie huwelijk. REGELNICHTJES zocht de leukste ideeën voor jullie op waardoor elke boom in een handomdraai is omgetoverd tot een heuse sprookjesboom!

Fotocredits: splenderosa, flowerwildevents, stylemepretty, buzzfeed, ruffledblog, something-old-weddings, destinationweddings, ruffledblog, festivalbrides, stylemepretty, socialphy, decorartsnow, huffingtonpost, weddingstar, etsy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: