Weddingtheme: Modern Marie Antoinette

Denk: Poederpruiken, zoete lekkernijen, pastelkleuren en uitbundige jurken. Een sprookje vol weelde en overvloed in de sfeer van het 18e eeuwse mode-icoon Marie Antoinette, maar dan wel met een moderne twist!

“DAN ETEN ZE TOCH CAKE!”foto: onbekend

Dus: roze champagne, mierzoete suikerspinnen en popcorn in gouden puntzakjes als tussendoortje, een mini strijk(dweil)orkestje in de stijl van Andre Rieu tijdens de receptie, een witte bakfiets i.p.v. een witte koets, duizenden kleurrijke bloemen en veren, vogelkooien en waaiers, prachtig opgedekte tafels met brocante servies en kristallen wijnglazen in een sprookjesachtige verlichte tuin, waar obers met witte pruiken hemelse gerechten serveren van gouden dienbladen en een uitgebreid toetjesbuffet. Let them eat cake!

En na al die ingehouden weelde?

Dan mogen de hoge hakken uit en de dassen los! Geef je net als Marie Antoinette en haar gezelschap over aan een extravagant feest, met swingende livemuziek, gemaskerde en flamboyante gasten, roulette en andere gokspelletjes en meer, nog veel meer…

REGELNICHTJES kan het zo bont maken als jullie wensen. Is bovenstaande brainwave iets te extreem voor jullie? REGELNICHTJES weet ook met subtiele grapjes en verwijzingen een thema door te voeren. De wensen van het bruidspaar zijn altijd leidend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: