De Regelnichtjes zijn op zoek naar uniek talent!

Ben jij een unieke, vernieuwende ondernemer en staat bij jou creativiteit centraal?

De ambitie van de Regelnichtjes is om een netwerk te creëren bestaande uit ondernemers die hun passie en unieke talent inzetten in hun werk, producten en leven. Unieke mensen die iets kunnen en echt vanuit een passie werken en niet als eerste doel hebben om er stinkend rijk van te worden (wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is).

Ons netwerk begint al zeer uitgebreid te worden, maar de Regelnichtjes zijn altijd op zoek naar origineel talent. Herken jij jezelf in onze missie? En denk je dat je iets voor de Regelnichtjes kan betekenen of andersom, dat wij wat voor jou kunnen betekenen? Stuur dan een berichtje via het contactformulier of naar info@regelnichtjes.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: