De Regelnichtjes gaan aan de slag! Wij regelen, jij trouwt!

Het is zover, Regelnichtjes is een feit! Alle papieren (inclusief certificaat: Executive Master in Wedding Management) zijn binnen, de site is up and running en de visitekaartjes zijn gedrukt!

De Regelnichtjes; een Amsterdamse weddingplanner met een missie…

Steeds meer mensen zoeken een manier om, vaak naast hun dagelijkse vaste baan, hun passie en unieke talent in te zetten in hun werk en leven. Mensen die een passie hebben voor koken en een eigen cateringbedrijfje beginnen of een bakfiets ombouwen tot BBQ en de lekkerste gerechten op een ludieke manier bereiden en presenteren Mensen die een passie hebben voor het maken van sieraden en een eigen sieradenlijn beginnen. Unieke mensen die iets kunnen en echt vanuit een passie werken en niet als eerste doel hebben om er stinkend rijk van te worden (wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is).

UNIEK is het MOTTO!

Amsterdam en omgeving wemelt van talentvolle en originele kleine bedrijven en eerlijke, lokale ondernemers.

De ambitie van de Regelnichtjes is om deze mensen, al deze Regelnichtjes en Regelneefjes, die gedreven worden door een creatieve passie en de liefde voor hun vakmanschap samen te brengen en hun krachten te bundelen. Regelnichtjes kan dit netwerk aanboren om voor elk huwelijk de leukste en gaafste leveranciers te selecteren voor de beste prijs waardoor het huwelijk een uniek en origineel evenement kan worden.

En dat kan natuurlijk ook buiten Amsterdam. Regelnichtjes en Regelneefjes zijn overal ter wereld te vinden!

Wat kan je van de Regelnichtjes verwachten?

❤ Een uitgebreid netwerk bestaande uit leveranciers die gedreven worden door een creatieve passie en de liefde voor hun vakmanschap. De Regelnichtjes zijn ervan overtuigd dat jong, lokaal talent veel te beiden heeft
❤ De Regelnichtjes hebben een enorme drive om van jullie bruiloft een bijzonder evenement te maken dat echt om jullie draait
❤ Wij staan voor originaliteit, creativiteit en net dat beetje anders dan anders. Jullie trouwdag wordt hierdoor een exclusieve dag waar jullie mooie herinneringen aan over houden en waarover de gasten nog lang zullen doorpraten
❤ De Regelnichtjes hebben een grote aversie tegen het bewandelen van de gebruikelijke paden. Ieder bruidspaar is uniek, dus zou elk huwelijk ook uniek moeten zijn!

Regelnichtjes zijn in te schakelen voor elk huwelijk. Van groot tot klein, van extravagant tot budget, wij regelen, jij trouwt!

Wil je meer informatie over de diensten van de Regelnichtjes? Kijk dan op www.regelnichtjes.nl en vul dan het contactformulier in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: