Muziek van Il Duo tijdens de trouwceremonie

Muziek is een belangrijk element voor de trouwceremonie. Het gebruik maken van muziek tijdens de huwelijksceremonie geeft een bepaalde sfeer en uitstraling aan de ceremonie. Ga je voor klassieke muziek of misschien hebben jullie samen wel een bijzonder nummer? Behalve muziek bij binnenkomst en het verlaten van de zaal kun je ook een nummer afspelen na het jawoord.

Il Duo is een muzikaal duo, bestaande uit zangeres Nienke Bruin en pianist Frans Wisse. Met een uitgebreid repertoire van jazz tot easy listening en van Marlene Dietrich tot Edith Piaf, is Il Duo de perfecte sfeermaker voor de huwelijksceremonie, receptie of tijdens het diner.

“De huwelijksceremonie is een speciaal moment in je leven. Bedenk goed welke nummers jullie graag in de huwelijksceremonie willen verwerken.Vaak komt het huwelijkspaar zelf met een toepasselijke muziekkeuze waarvan wij het keer op keer een uitdaging vinden de gekozen liedjes perfect neer te zetten én die vaak een welkome aanvulling zijn op ons inmiddels uitgebreid repertoire!”

Vindt u het moeilijk om de juiste muzieknummers te vinden? Il Duo heeft ondertussen ruime ervaring en denkt graag me u mee. Zie ook het bericht 12x De mooiste muzieknummers voor de huwelijksceremonie

Zijn jullie op zoek naar de perfecte muzikale omlijsting van de trouwceremonie? Wellicht kan Il Duo iets voor jullie betekenen! Kijk op www.il-duo.nl of neem direct contact op voor meer informatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: